Apotekarns
Hus till salu |  |
Hus till salu |  |
Hus till salu |  |
Tillbaka till inredning

Apotekarns

Medelhavet på Österlen

Det som driver oss är passionen för det färgstarka, udda, mönstrade och kvalitativa. Jakten på det unika tar oss till många platser i världen. Vi har nosat upp och knutit kontakter med ett härligt och inspirerande gäng konstnärer, designers, antikhandlare, fotografer, hantverkare och formgivare. Som alla förser oss med den mest fantastiska inredning. Den röda tråden är känslan av ett soligt Medelhav.

Vid vissa tillfällen möter du ett konstnärligt och färgsprakande Barcelona i en del av butiken och ett sobert och coolt Rivieran i en annan. Vid nästa besök har vi dukat upp ett rustikt och lantligt Toscana kombinerat med ett chict och klassiskt Paris eller kanske ett orientaliskt och mönstrat Marrakech.

Butiken är vår scen, som ständigt kommer att vara i förändring. Allt för att helhjärtat inspirera dig som besökare.

Delar av vårt sortiment är återkommande. Men i många fall finns det bara en enda av en viss möbel eller föremål. Så det gäller att ta snabba beslut när det gäller våra allra unikaste saker. Men å andra sidan garanterar vi dig en ständig ström av karaktäristiska, annorlunda ting – det är det som utmärker Apotekarns. En del av vårt sortiment finns att köpa i vår webbutik. Men många av våra möbler och saker – framförallt de antika och unika – finns bara att se i vår butik på Svabesholms Kungsgård.

Carolina Hodanek

www.apotekarns.com

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine