CanCan Showroom
Hus till salu |  |
Hus till salu |  |
Hus till salu |  |
Tillbaka till inredning

CanCan Showroom

I det vackert tegelröda huset mitt emot kyrkan i Stora Köpinge

Här finns inomhus och utomhus möbler, inredningsdetaljer, konst & keramik. Hit kommer du för att inspireras, få tips om inredning eller för att köpa med dig något vackert hem. Eller möjligen för att beskåda CanCans trädgårdsmöbler i den blomstrande och färgrika trädgården. I vårt showroom har vi privata inredningsmöten, öppna inredningsevenemang & kurser året runt. Dessa sker både i lokalen och digitalt. Följ oss på Instagram eller vår Facebook så du håller dig uppdaterad och besök webshopen via www.cancaninterior.com

Jag har jobbat med inredning i alla dess former sedan 2003. Det innebär inredningsuppdrag, homestyling och omfattande renoveringsprojekt. Allt från besticken till hela huset. Kunderna är såväl privata som företag. Mitt driv ligger i att skapa känslan av ett hem, för just den kund jag jobbar med. Det gäller att få ihop det praktiskt funktionella och stilrena utan att förlora det personliga. När mina kunder känner sig stolta över sitt hem samtidigt som vi har fått in det nya och ibland lite oväntade, blir även jag nöjd. 

Jag tycker inredningen ska berätta lite om de som bor där, samtidigt som den kan vara stilren och balanserad, så många trivs i miljön. Jag attraheras av det enkla och vackra och jobbar ständigt med att hitta nya lösningar och detaljer. Mitt showroom innehåller bara sådant jag själv vill ha. 

Kombinationen av mötet med mina kunder och den kreativa inredningsprocessen gör mitt liv härligt. Att få verka på det vackra Österlen, ger ju extra njutning. 

Anna-Karin Ahlstedt

www.cancaninterior.com

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine