Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Ingrid Fredriksson

Handgjorda ritningar
VÄSTERLEN & ÖSTERLEN
0709-16 67 96

Jag bor i Viken, norr om Helsingborg, här känns det som vi har landat efter att ha flyttat ett antal gånger både inom och utom Sverige. Viken är ett litet samhälle med närheten till havet och strandängarna och här finns det mesta man behöver. Framförallt ett mysigt bageri där det ibland blir långa spännande fikasamtal och från blomsterhandeln bredvid blir det gärna en blomma med på vägen hem. Det betyder mycket för mig att kunna kliva ut genom dörren och vandra med vår älskade hund Cello längs havet vare sig det blåser och regnar eller om det är solsken, eller kasta mig på cykeln till affären när något saknas till matlagningen…

Jag är en människa som älskar att uttrycka mig kreativt - teckna, skriva kalligrafi, måla akvarell och akryl är några av mina passioner och så min passion för hus och Österlen – såklart! Att rita och mäta upp hus är ett roligt och utmanande jobb, varje hus har sin karaktär och efter hand har jag utvecklat mina ritningar och lagt till trädgårdar och akvarellmålningen. Allt för att lyfta fram det unika hos varje hus på ett lättöverskådligt och informativt sätt.

För mig är det viktigt att ta mig tid för mitt hus och min trädgård (fast maken gör det mesta där får jag erkänna – jag njuter) det är där vi kan hämta kraft och inspiration till livet i vardagen. Och oftast är det de små förändringarna som kan göra att det blir en oas att ösa kraft ur. Vi behöver alla en liten plats där vi bara kan sitta ner och få vara i nuet och samla våra tankar och det behövs inga stora åthävor för att förverkliga den platsen. För mig är det ett enkelt stilleben på trädgårdsbordet, som jag också kan se från köksfönstret året om, som ger mig den signalen.

Vilken är din favoritplats i ditt hem?

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine