Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Leila Jansro

Inredning & trädgårdsdesign
070-497 44 68

Jag flyttade till Österlen våren 2007 efter åtta intensiva år som krögare på Ulfshyttans Herrgård i södra Dalarna. Livet som hotell och restaurangägare är en livsstil som man lever med mer eller mindre dygnet runt. Jag landade på en 4-längad gård i trakten runt Kivik.

Min passion för trädgård tog jag med mig dit och började genast anlägga en omfattande besöksträdgård och butik med vackra saker för hem och trädgård. Efter några år föll jag handlöst för Skillinge Mölla, som då var till salu. Flytten gick dit och där anlade jag trädgård nr 2. Min butik följde med såklart och fick ta plats i en mindre byggnad på tomten samt ett nybyggt orangeri.

Efter några år behövdes mer utrymme för min verksamhet och nu har jag bosatt mig på en stor gård i Örnahusen-Arnhög! Här finns det oändligt mycket plats att utveckla både butik och trädgård och dessutom finns här 2 fina lägenheter för uthyrning till våra besökare. I framtiden skall det också bli ett häststall på gården. Jag älskar att kunna bo och verka på samma plats – hemkär som jag är.

Efter en omfattande renovering öppnar jag min nya och betydligt större butik här på gården lagom till 1 maj. Ett litet cafe' blir det också, så man kan njuta av fika i  trädgården eller inne om det regnar.

När butiken inte tar all min tid hjälper jag till med rådgivning och styling av både hem och trädgårdar.

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine