Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Uppvik & döttrars filosofi.

Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Ofta har våra säljare lagt stor möda, energi och tankeverksamhet på att skapa ett varmt och ombonat hem. En personlig miljö. Ett älskat hus. Vi vill därför ge stor omsorg till de hus som vi tar oss an. 

Vårt urval skapar en exklusivitet för både säljare och köpare. Företaget fungerar som ett filter, en kvalitetsstämpel och sparar tid för köparna som vet att spännande och intressanta hus finns i Uppvik & döttrars husportfolio. Det blir en smalare och tydligare kundgrupp. 

Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Vi vill inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Därför händer det ibland att vi tackar nej till uppdrag. Och det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus.

Kanske är det ett välrenoverat hus i byn, ett ålderdomligt torp i skogsbrynet, ett arkitetritat hus, en kringbyggd gård på slätten eller skånelängan i fiskeläget. Vi säger även ja till spännande projekt, på en bedårande plats, där köparna istället får slutföra renoveringen. 

Och, det ska erkännas - ”älskade hus" finner lättast vägen till våra hjärtan!

Genom fotografering, ofta från tidig morgon till solnedgång, välarbetade texter och illustrativa akvarellskisser försöker vi fånga känslan i huset och berätta hur man lever sitt liv just här. Vi sår ett frö till ett nytt liv. Vi göder tanken om ett godare liv och föder känslor som lockar till att ta nästa kliv.  En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. 

Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja!

Österlen > mail 
Västerlen > mail

Väl mött och varmt välkomna, önskar Team Uppvik: Lotta, Elisabeth, Roxanna, Karin, Eva-Lena, Therese och Catja.  

Ps. Vill du hålla dig informerad - anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får Du information direkt när ett nytt hus lanseras. Ds. 

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine