Västerlen

Stort tack till alla säljare och köpare som ger oss möjligheten att förmedla alldeles enastående hus.  

Funderar du på att sälja? Kontakta oss och berätta om just ditt hus. Vi är nyfikna på nya hus - för vi älskar hus. Varje dag blandar vi vår passion för hus och människor med erfarenhet av kunskap om husaffärer. 

Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Det är ett privilegium. I ett brett perspektiv kan det vara det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet, den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget. Men, det ska erkännas - ”udda” hus i finner lättast vägen till våra hjärtan! Vårt engagemang är alltid detsamma oavsett om det är:  Hus av sten. Hus av korsvirke. Hus av tegel. Hus av liten peng eller större.

Varje hus får samma omsorg, tid och lyxiga förpackning. Hos oss väljer du inte olika alternativ för vi kan bara arbeta på ettt sätt. Det är med känsla och kunskap. Arbetsglädje och full uppmärksamhet. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Varje dag strävar vi efter att utvecklas.

Vi älskar Skåne i öst och väst. Tanken att utveckla Uppvik & döttrar geografiskt fanns länge. Ofta har vi fått förfrågningar om vi har möjlighet att ta oss an hus på andra sidan Skåne. Och det gör vi nu.

Genom vårt kontor i Falsterbo  har vi etablerat oss på Västerlen. 

Vad är då Västerlen? Jo, det är den del av Skåne som sträcker sig väster om leden mellan Ystad och Tomelilla. Inte ett vedertaget begrepp i strikt bemärkelse. Snarare ett ord som användes på östsidan om riktningen dit man skulle resa – västerut - på den tiden när det tog lite längre tid att förflytta sig! Vad menar då vi med begreppet Västerlen?  Några exakta gränser har vi inte. Det lämnar vi till er som vill att vi hjälper er att sälja ert boende. Ni som känner förtroende att låta oss att bli er hjälpande hand vid försäljningen. Det må vara på kusten i söder eller väst, i det skånska inlandet eller i de större städerna. 

Det är med stor respekt vi tar oss an ett hus. Varje hem är någons borg. Kanske något av det mest privata som vi har i våra liv. Vi älskar hus! För oss är hus inte bara golv och väggar, skruvar och murbruk – det är även människorna som bor där och som skapar stämning och trivsel.

En husaffär ska få ta tid. Hur mycket tid? Jo, just den tid det tar att göra en lyckosam försäljning. Varje affär är unik. Visningar ska få ta tid och både säljaren och spekulanterna ska känna att de har fått den tid de behöver. Överenskommelsen ska slutligen kännas väl förankrad i både plånboken och själen.

Vi på Uppvik har varit med ett tag. Vi har stor och mångårig erfarenhet av att förmedla hus. Vi har även, och väl så viktigt, en gedigen livserfarenhet. Vi vet alla hur det känns att byta liv och att rycka upp rötterna – och så nya frön någon annanstans. Därför är det så viktigt att känna sig trygg hela vägen!

Förändringar ger livskraft. Modet att ta steget framåt istället för att bli stående är berikande. Att upptäcka nya horisonter ger nya perspektiv.

Resan Västerlen har börjat.

Välkommen till oss! Oavsett om Du vill sälja. Eller köpa!

Elisabeth, Lasse & Ingrid

Besök & postadress :Ålavägen 6, 239 42 Falsterbo

Kontor 040-471551 

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine