Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Behöver du någon som ser ditt hus med nya ögon? Kanske vill du bara ha ett bollplank och kan sedan, med lite konstruktiva råd, fixa själv? Eller så har du varken tid, ork eller lust och ser gärna att vi gör hela jobbet från tomt - eller överfullt - hus till färdig miljö? Det handlar inte om att dölja och kamouflera. Det handlar om att lyfta fram och förstärka! Ge kameraögat goda förutsättningar. Skapa rum i rummet. Bjuda in naturligt ljus. Hitta rätt budskap till rätt målgrupp. Och med risk för att låta pretentiös, måhända finna husets själ?

Över tid har vi samlat på oss stora mängder (det var ett understatement!) rekvisita. Möbler av många slag och i olika stilar. Udda pinaler från olika epoker. Dekorativa tavlor. Glas och porslin. Tyger och mattor. Växter och trädgårdsdetaljer. 

Precis som vi säljer hus vi själva vill bo i, skapar vi miljöer vi själva vill vara i. Det avskalat naturnära. Det klassiskt lyxiga. Det lantligt romantiska. Det tuffa, designade. Det personligt bohemiska. Våra lador, vindar och växthus är till brädden fyllda.  

Vi samarbetar också med ett antal butiker och företag, där vi själva gärna handlar. Ibland köper vi in. Ibland tillverkar vi. Ibland lånar vi. Och ibland säljer vi! Har du just köpt dina drömmars hus och är i färd med att skapa din livsmiljö? Här på hemsidan presenterar vi ett urval av möbler och ting som är till salu just nu. Somligt kommer från vårt eget lager och har tjänstgjort klart. Annat kommer från företagen vi jobbar med. 

Hus & inredning hör intimt ihop. Att inreda sitt nyinköpta hus kan vara det roligaste som finns!

Låt dig inspireras!

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine