Hus till salu | Bilder från festen i Möllan |
Hus till salu | Bilder från festen i Möllan |
Hus till salu | Bilder från festen i Möllan |
Tillbaka till husen

Bilder från festen i Möllan

TACK FÖR EN STRÅLANDE FESTKVÄLL!

Det blev precis så härligt och livsbejakande som vi hade hoppats på. Gott humör och dansanta människor som njöt av musik och solnedgång. Det satt folk överallt och åt och drack sig mätta från buffén. Någon kikade på Möllan, någon annan stod i kö till Rövardrottningen från Brösarps Norra backar för att bli spådd om sin framtid. Balkanmusik. Tango. Sång & dans. Samtal & skratt. Nya kontakter knöts. Vi tackar ödmjukast för att ni ville fira denna kvällen med oss. / Lotta och Gabrielle med alla kollegor på Uppvik

”Gypsy Queen and the Caravans” (Zlata Wolim gitarr/sång, Lelo Nika Jr. och Buzor Nenic på dragspel) spelar eldig live-musik medan skymningen faller, eldkorgarna och lyktorna tändes... Hundratals flaskor serbiskt öl på kylning. Grillen glöder. Vi har dukat i garaget. Drinkar serveras på femte våningen med 360° panorama. Fest och visning med musik, dryck och tilltugg. 

:- eller bästa bud

För dig som är på språng...

Vill Du få en snabb uppfattning om huset och kanske har en långsam uppkoppling kan Du bläddra igenom galleriet.
Vill du däremot få fördjupad information med texter, siffror & kalla fakta, ritningar så kan du ladda ner "boken" om varje hus.
Du kan självklart också få beskrivningen postad till dig via snigelpost!

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine