Uppvik INREDNING
Hus till salu |  |
Hus till salu |  |
Hus till salu |  |
Tillbaka till inredning

Uppvik INREDNING

Stylinguppdrag i samband med din försäljning

Efter att ha mäklat snart sagt alla sorters hus under mer än tre decennier, tror jag mig veta vilka lockrop som behövs för att attrahera tänkbara köpare. Det handlar mindre om inredningstrender av det slag man finner i glansiga magasin, än om att förstärka husets egen själ och karaktär. Jag blir både bedrövad och full i skratt när jag ser bilder på ”överstylade” lägenheter där samma möbler och detaljer dyker upp gång på gång, där man fyllt köksvasken med limefrukter och ”avpersonifierat” bostaden. För oss handlar det inte om att vi ska förverkliga oss själva! Husets egna förutsättningar och den miljö det befinner sig får alltid styra! 

Har arvegodsen och loppisfynden tagit över? Har den en gång ljusa furupanelen blivit muggigt mörkgul? Kanske köpte du ditt hus för många år sedan och har efterhand tappat lusten att göra fint?

Det är utan tvekan lättare för den som inte har känslomässiga band till det som finns i ditt hus, att plocka bort och packa ned, se helheten. Det är också alltför lätt att bli hemmablind - jag vet av egen erfarenhet! Lika inspirerande, kul och lättsamt som jag tycker att ett inredningsuppdrag är, lika svårt är det när det gäller mitt eget hem! Den lampan kommer ju från mormor...och det skåpet har jag ärvt efter mamma... Men med saker som inte trivs ihop finns till slut ingen röd tråd att följa.

Det som känns hårt och kallt behöver mjukhet. Det som känns överlastat och brokigt mår bra av lite stränghet. Plötsligt får ögat ro…

Ansträngningen och insatsen för att skapa bästa möjliga förutsättningar inför en försäljning, brukar ge god utdelning. Det kan till och med, ibland, vara avgörande för att få huset sålt! Och tack vare att vi sparat och samlat värre än ekorrar, har vi en smått ojämförlig samling av möbler och inredningsdetaljer, som kan kombineras på tusen och åter tusen sätt. 

Skönhet ligger som alltid i betraktarens öga. Vad som är vackert måste var och en själv avgöra. Men att försäljningarna blev framgångsrika är ett faktum! 

Tillsammans är vi ett vinnande lag. 

Alla vi medarbetare deltar med lust och engagemang, talang och kompetens. Mi tillför med sin ungdom friska idéer och med sin kärlek till allt som växer och gror, ser hon till att våra växter är frodiga. Lotta har en förkärlek för att skapa miljöer för det personliga välmåendet - påfallande ofta finns vatten och eld som ingredienser! Catja har stor erfarenhet av inredning- och trädgårdsstyling från Göteborg där hon har verkat i många år. Elisabeth drar sig aldrig för att gå den extra milen och samarbetar med både antikhandlare och andra inredningsproffs. Undertecknad hämtar ofta inspiration från mitt andra hemland Italien. 

Och i vår närmaste sfär finns hantverkare, snickare och målare. Vi har en sömmerska och tapetserare - vi kanske använder dina fina ärvda stolar men förser dem med ett nytt tyg?! Vi kan förmedla kontakt till just den du behöver!

Förutom inredning och dekoration, kan både målnings- och smärre renoveringsarbeten ordnas om behov finnes och framförhållningen medger, liksom trädgårdsmästarstyling, trädgårdsarrangemang och skötsel. Miljön utomhus är precis lika viktig som den inomhus! 

Tänka och planera. Organisera och hantera. Köpa in och transportera. Bära in och flytta runt. Hänga upp och montera. Klippa och plantera. Tvätta och stryka. Vattna och hålla vid liv. Och när huset är sålt ska allting tillbaka till våra lador! För några år sedan köptes vi en stor transportbil, som kärleksfullt går under namnet ”Brunbilen” för att själva kunna sköta även transporterna. För det är precis det vi gör! Vi gör ALLT själva, inom företaget! På så vis har vi hela processen i vår hand. Vi styr över när, var, hur och varför. 

Det är så vi får resultatet att stämma med visionen!

Så låt oss träffas i ditt hus och kläcka idéer tillsammans! En konsultation gör vi förstås förutsättningslöst och utan att det kostar dig något! Och när vi i samråd med dig, lagt ”ribban” på en lämplig nivå, får du ett genomarbetat förslag och en offert att ta ställning till. 

Så frågan vad det kostar går inte riktigt att svara på i förväg! 

Tillsammans ser vi bortom horisonten!

Vid pennan, Gabrielle

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine