Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Andreas Johansson

Koordinator/visningar
Foto & samtal via växeln
Uppvik ÖSTERLEN
0734-16 80 30

Västerbottning som från början av 1990-talet varit bosatt på Österlen. Barndomen präglades av livet på en mindre gård med kor, häst, höns och får. Följde ofta med pappa i skogen, som körde både timmer och hö med häst. Utbildade mig till fotograf i Luleå, men kom på villovägar och råkade ramla ner på Österlen. Gillar det mångskiftande landskapet här, även om det ibland uppkommer en saknad av de fina vintrarna som jag hade under min uppväxt.

Efter ett sabbatsår från Uppvik, i kölvattnet av några omvälvande år av förändring och utveckling, är jag nu tillbaka med ny inspiration. Med glädje och förnyad kraft tar jag mig an arbetet som jag alltid trivts med, eftersom det innebär många spännande mötet med både hus och människor med varierande bakgrund och historia. Har ej dock ej ännu lärt mig grunderna i det skånska språket, trots flertal år på skiftande arbetsplatser inom både byggsektorn och vården.

Kallas ibland för "grovsilen" på jobbet, eftersom en av huvuduppgiften för mig, är att guida in husletarna till rätt hus :) På fritiden går jag gärna med familjen och hundarna i svampskogen, målar i olja, akryl och akvarell, fiskar och jagar, tittar på film och lyssnar på musik. Dessutom har jag startat ett eget litet företag och hjälper gärna dig som behöver lite hjälp med att sköta hus och trädgård!

Titta gärna in i mitt GALLERI >>

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine