Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

du som vill KÖPA

Köpa hus. Så mycket två torra ord rymmer av drömmar och förväntningar. Att finna sin plats på jorden.

Att finna sin plats på jorden. Sitt goda ställe... Vissa vet just precis exakt vad de vill ha. Andra trevar, prövar, längtar... Så vad står på Din önskelista? Ett gammalt hus att vårda? Fri sikt och öppet landskap? Fiskelägets gemytliga gytter? Eller nå´t litet, billigt som Du kan fixa själv?

Medan Du söker och letar kan det vara en klok strategi att titta även på hus som inte omedelbart fångar Ditt intresse. (Det händer att verkligheten överträffar fantasin...!) Dessutom utvecklar Du Din egen kunskap och känsla för värden och utbud, och kan låta Ditt sökperspektiv smalna efterhand.

Du kan ”skumma” vårt utbud på nätet. Men vill Du ha vår aktiva hjälp att verkligen hitta något, behöver vi lite hjälp med minnet. Vi lovar att lyssna med båda öronen, om Du lovar att ringa oss så ofta Du har lust (Telefonen är fortfarande oöverträffad, och ger Dig mest ”kött på benen”. Men visst - mail duger också).

När Du så småningom finner Huset (ibland tar det lite tid att hitta hem!) vill vi i en stundtals överhettad marknad med konkurrens, budgivning och snabba ryck, ändå försöka ge Dig förutsättningar för ett välgrundat beslut.

Hur är det med undersökningsplikten? Kanske är det klokt att låta besiktiga huset? En överlåtelseförsäkring är kanske något att tänka på? Är vattnet testat? Husbock? Kalkyler? Bankkontakter?

Kort sagt - vi blir Ditt bollplank i precis så stor utsträckning som Du vill ha och behöver. Den som söker - han finner!!

Bra att veta om budgivning (pdf-fil) 
läsvärd broschyr utgiven av Fastighetsmäklarnämnden (FMN)

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine