Västerlen

Låt oss visa upp ditt hem från dess allra bästa sida. Vår filosofi är enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Det avskalat naturnära. Det klassiskt lyxiga. Det lantligt romantiska. Det tufft designade och det varmt bohemiska. Alla har de sin egen själ, visualiserat genom en ömsint kameralins, en välvässad penna och stor känsla för det estetiskt tilltalande. Ibland behövs lite hjälp på traven – ibland inte alls. Men oavsett läge, årgång, skick och kvaliteter finner vi hemmets karaktär. Förädlar. Förstärker. Lyfter fram.

Varje hus får sin historia presenterad i ett eget magasin med hjälp av inredningsfotografer, copywriters, grafiska formgivare, stylister och konstnärer som alla på sitt sätt bidrar till att förmedla känslan i ditt hem. Varje mäklare har dessutom många år i yrket bakom sig och kan med säker hand, klokskap  och fingertoppskänsla leda din bostadsaffär i mål.

♥️ Här ser du exempel på presentationer av våra hus >

Vi träffar hjärtans gärna, helt utan krav och förpliktelser, dig som vill byta mindre mot större, har hittat kärleken, sett barnen flyga ur boet eller bara vill veta vad ditt hus är värt på den exeptionella bostadsmarknad vi ser just nu.

Du är alltid välkommen till oss.

Elisabeth Wretsell
Uppvik & döttrar Västerlen
VD/Fastighetsmäklare
0704-520 646
elisabeth@uppvik.nu

KONTORET PÅ VÄSTERLEN
Vx: 040-471 551 

Malmö City

Föreningsgatan 43 A & B Malmö

Ålavägen 6 Falsterbo


Du hittar oss också på:
Facebook: @uppvik
Instagram: @uppvik

Vi fångar känslan på platsen...

...både inne och ute.

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine