Vårt Västerlen

I de flesta länder i Europa är det den södra delen av landet som är den mest eftertraktade, och många drömmer om att få bo nära sydlig kust. Så och i vårt land. Många är de som längtar efter Skånes milda vintrar, tidiga vårar, långa ljusa somrar - och höstar som oftast sträcker sig hela vägen till slutet av november…

Det är inte bara den geografiska platsen Skåne som gör det eftertraktat att bo här. Givetvis är det även själva skåningarna – både de ursprungliga och de inflyttade - som gör platsen så omtyckt. Skåningen är öppen och gästvänlig, och vi på Uppvik & Döttrar tror att det är just denna värme som gör att så många ”icke-skåningar” vill bo här!

Vi har en härlig blandning av nya och gamla skåningar som trivs tillsammans - och njuter av landskapets natur och geografiskt utmärkta läge. För visst är läget viktigt. Tänk att kunna ”bo på landet” där det ändå finns storstadsliv och två internationella flygplatser på bekvämt pendelavstånd. Att regionen befinner sig i topp vad gäller framtidstro och ekonomisk tillväxt gör det inte mindre attraktivt.

Västerlen har mycket att erbjuda – och det bör upplevas på plats…  besök gärna vårt bildgalleri nedan så får du en inblick i vad regionen erbjuder.

Här finns nästan allt som den sanne naturälskaren kan önska sig: Djupa skogar, badvänliga sjöar, öppna ängar, fiske i sjö och å. Vi måste också ta oss friheten att skryta om våra vackra stränder… Vita sandstränder med pudersand så långt ögat kan skåda. Tänk att det fortfarande i vår hetsiga tidsålder kan vara möjligt att hitta en ”egen bit strand” även under den mest välbesökta semestertiden. Det finns alltid en plats på stranden för dig och din familj – med gott om plats för både handduk, parasoll och matkorg. Utbudet av trivsamma butiker, loppisar, caféer, restauranger och hotell växer så det knakar!

Vi säljer hus på Västerlen. Området sträcker sig väster om leden mellan Ystad och Tomelilla i riktning västerut. Det innebär att vi även säljer hus längs den skånska västkusten mellan Skanör och Helsingborg. Du som önskar sälja är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar.

Vi välkomnar också tips avseende egna guldkorn som du hittat och kanske vill dela med dig av. Och njut gärna av vårt bildgalleri med vyer från vackra Västerlen!

 ( Håll ut  - det kan ta en liten stund för bilderna att laddas ner. Den som väntar på något gott..... )

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine