Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Vår historia.

Ett familjeföretag med anor - och en rejäl dos nytänkande.  

År 2015 såldes varumärkesrätten för Uppvik & döttrar. Lotta Nordstedt tog över ägandet och vd-rollen för Uppvik på Österlen och Elisabeth Wretsell startade Uppvik på Västerlen. Det är två separata aktiebolag som samarbetar under varumärket Uppvik & döttrar.  

Vi är ett fristående mäklarföretag - och det är snart unikt i Sverige där franchise-modellen är den vanligaste. Vi är stolta över att vi är fristående och mån om att jobba långsiktigt med varumärket.    

Redan 1996 kom Lotta Nordstedt in i företaget med ny energi och kreativitet - och kunde tillföra sin fotografiska och grafiska kompetens. Vilket förde företaget in i den moderna digitaliserade tiden. År 2015 kom Mi Ståhl in i verksamheten som fotograf och formgivare och läser nu till fastighetsmäklare.

Med kreativ och påhittig marknadsföring fick företaget en framträdande roll på Österlen och vann Mäklarsamfundets vandringspris för nytänkande inom branschen. Konceptet växte och ungefär samtidigt bytte företaget namn till Uppvik & döttrar.  

Företaget grundades av Mats Uppvik under 1970-talet, som då hette Kiviks Fastighetsförmedling. Dottern Gabrielle kom in i företaget under slutet av 1980-talet med en vilja att förändra mäklarbranschen. Under 2000-talet tog Gabrielle över stafettpinnen och driften av företaget fram till försäljningen 2015.

Vi är tillsammans Team Uppvik. Vi månar om att bevara familjekänslan i företaget med siktet ställt på nytänkande. 

Österlen > mail 
Västerlen > mail

Väl mött och varmt välkomna, önskar Team Uppvik: Lotta, Mi, Elisabeth, Roxanna, Karin, Eva-Lena, Therese och Catja.  

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine