Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Lotta Nordstedt

VD/fastighetsmäklare
Form & foto
Uppvik ÖSTERLEN
0708-92 07 24

Jag bor idag på en gård på Österlen (där även Uppviks kontor finns). Bedårande utsikt över fälten. Tyst och lugnt. Det känns som om jag har hittat hem! På riktigt. Född i Malmö men fann kärleken till Österlen och Uppvik & döttrar för över 20 år sedan (hette då Kiviks Fastighetsförmedling med Mats Uppvik och Gabrielle Malmberg vid rodret). Jag känner ett stort engagemang och tacksamhet att få fortsätta förvalta ett anrikt familjeföretag - som jag också har varit med om att forma och bygga upp.

Men är det då så där fantastiskt som jag har drömt om att bo på landet? Är det timmeslånga promenader och cykling över stock och sten? Hjälper katterna Strumpan, Tiger, Lillemannen, Hoppsan & Bonus mig att stanna upp och vara närvarande en liten stund? Fröjdas mina livsandar i närheten av naturen? Känner jag mig rik och tillfreds när vedstaplarna inför nästa vinter växer i trädgården? Mår jag bättre här än i staden?

Utan tvekan så! Men att leva på landet är också att leva med årstiderna på ett annat sätt än som stadsbo. Men det är värt alla höststormar och igenblåsta vintervägar (jag erkänner - jag älskar vinter och snö! Man kan åka skidor på längden och Kickspark även på Österlen minsann)! Men snart börjar det om på nytt... Vitsippsbackar och knoppande grönska! Jag upplever att årstiderna blir mer tydliga här på Österlen.

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine