Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Mi Ståhl

Fastighetsmäklare
Form, foto & inredning
Uppvik ÖSTERLEN
0733-714 714

Mitt intresse för färg och form har alltid varit stort, först var det florist jag ville bli, sedan naturfotograf vidare till grafisk designer. Jag har en kandidatexamen från Linnéuniversitetet i Kalmar, "Reklam, grafisk design och visuell kommunikation" var det långa namnet på mitt program. Sedan blev det en utbildning som mäklarassistent och nu efter 10 år i företaget är jag också registrerad fastighetsmäklare!

Mycket av min inspiration har kommit ifrån min älskade moster Lotta - och Uppvik har jag växt upp med sedan jag var liten. Jag gjorde gärna mina praktiker och skolarbeten här om jag kunde. Nu jobbar jag och Lotta som kollegor och vi har ett nära samarbete kring varje hus.

Jag bor i ett 30-tals hus i Åhus och tycker lite extra bra om Ålakusten och Österlens norra delar. Byggnadshistoria och byggnadsteknik tycker jag är fascinerande och mitt hjärta slår lite extra hårt för gamla hus. 

Mitt liv utanför arbetet går till största del ut på att vara med familjen och min lilla dotter. Så fort det finns en stund över hittar du mig också i min trädgård som är under ständig utveckling. Jag har en stor passion för djur och natur, och trivs bäst när min hund Nox kan vara med mig.

Mi tränar med Nox och Morriz.

Tre generationer. Moster Lotta, Mi och dottern Edda.

Nästa generations fotograf på Uppvik?

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine