Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Catja Björklund

Skribent & konstnär
Text, foto & inredning
Uppvik ÖSTERLEN & VÄSTERLEN
0735-18 18 28

Om man ska berätta min story kort kan man säga att jag är en kreatör och copywriter som lämnade stan för ett liv på landet och hittade hem på Österlen. Med hjälp av Uppvik & döttrar, förstås.

Sedan 2003 har jag arbetat som copywriter, skribent, kreatör och stylist. Reklamkampanjer, artiklar, sociala medier, bostadsbroschyrer, inrednings- och matstylingsuppdrag, modefotograferingar, filminspelningar och varumärkesplattformar har tillhört vardagen under många år. Det har varit otroligt roliga år men längtan efter ett annat liv började gro och när den väl rotat sig växte den bara sig större och större. Sommaren 2020 lämnade jag Göteborg och flyttade till ett gammalt hus längs bygatan i Bästekille, och det har jag inte ångrat en sekund.

När jag inte skriver eller letar inredningsinspiration lagar jag gärna mat från grunden eller grundar mig själv på yogamattan. Jag har utbildat mig till yogalärare för att kunna hjälpa mina medmänniskor att pausa i stressen. Själv pausar jag gärna i ett färgglatt flow framför staffliet. Naturligtvis drömmer jag om att skriva en bok eller två och om att skapa en ateljé i någon av våra lador... Och en liten yogastudio så klart.

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine