Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i.

På landet. Vid havet. På Österlen & Västerlen

Sara Ramsing

Assistent
Foto, text, form & inredning
Uppvik ÖSTERLEN

Sedan barnsben har styling och visuell skönhet varit en del av mitt kreativa utlopp. Jag älskar att skapa harmoni och skönhet i alla utrymmen jag får möjlighet att röra vid. Att hitta nya användningsområden för möbler och dekor är som en spännande skattjakt för mig, och jag tar stor glädje i att se hur ett rum förvandlas till en plats som verkligen speglar dess inneboende karaktär.

Utöver styling och inredning är fotografering en av mina passioner. Min kärlek för fotografering väcktes genom analog fotografi och mörkrumsarbete, vilket har lärt mig att uppskatta skönheten i ögonblick, detaljer och ljus.

Genom min bakgrund inom försäljning och ledarskap har jag lärt mig konsten att förstå människors behov och önskemål. Att lyssna och kommunicera är nyckeln, och denna egenskap tar jag med mig in i varje projekt jag arbetar med. Jag tror på kraften i gemenskap och samarbete, och jag är alltid ivrig att få möta nya människor.

Livet på landet är där mitt hjärta verkligen känner sig hemma. Att få uppleva naturens lugn och skönhet varje dag är en gåva. Jag och min sambo Robert bor på en gård i natursköna Svensköp, och vi har alltid många roliga projekt igång! Här, bortom stadens brus, finner jag inspiration och ro att utforska mina passioner och lära mig nya saker varje dag.

Tack för att du tog dig tid att lära känna mig lite bättre. Jag ser fram emot möjligheten att skapa något vackert tillsammans!

Penseldrag & arkitektur AO Media. Powered by ExpressionEngine